Kursupplägg

 • Vill du nå ut med din konst?

  Den här kursen hjälper dig att bli starkare och tydligare i ditt konstnärsskap. Du bygger på din kunskap allteftersom med innehåll och uppgifter. Materialet är tillgängligt i sex månader så du har möjlighet att gå igenom avsnitten flera gånger.

 • Community och gruppcoachning

  Över 100 lektioner finns tillgängliga direkt. Det kommer vara livetillfällen en gång i månaden. Där har du möjlighet att ställa frågor. Det finns också en fb grupp, en community med aktiva deltagare som är på sina konstnärsresor och utmanar sig själva i modiga steg.

Är kursen för mig?

Vill du nå ut mer med din konst, ta ditt skapande mer seriöst och hitta människor som älskar och uppskattar det du gör och är villiga att betala för det? Det här är alltså ingen målarkurs utan det är för dig som vill ha strategier och någon som stöttar dig i processen att nå ut bredare med din konst.

 • Om du drömmer om att satsa på din kreativa passion

 • Om du vill bli modigare i ditt konstnärsskap och tydligare i ditt konstspråk

 • Om du vill hitta din drömkund och börja sälja din konst

 • Om du vill skapa struktur i din konstresa

 • Om du vill bygga ditt varumärke och synlighet

 • Om du är beredd att investera tid och energi

 • Om du är öppen, nyfiken och vill utvecklas

Watch Intro Video

TRO PÅ DIG SJÄLV

Se en videolektion i kursen

Möt din föreläsare och kursledare

Konstnär, författare, föreläsare, livsutforskare och egen företagare

Karin Holmström

Jag har gjort resan från att ha målandet som hobby till att leva på min konst. 2015 startade jag min konstbusiness och sedan dess har jag ställt ut i bl a Paris, Hong Kong, London och på olika platser i Sverige. Jag samarbetar med gallerier och andra aktörer och har en bred kundbas. Min önskan är att inspirera dig till att få tag mer av din kreativitet och inre röst.  I mars 2020 gav jag ut min första bok "Fearless - konsten att leva kreativt" där jag beskriver den omvälvande resan mot längtan att leva heltid i konsten. 

ERBJUDANDET

Du kan ta modulerna i din egen takt och i det schema som passar din tillvaro. Under hösten håller Karin liveträffar för gruppcoachning och frågor. Du kan välja om du vill betala hela beloppet eller dela upp på 4 delbetalningar.

 • VAD SOM INGÅR I KURSEN

 • Över 100 lektioner med Karin som coach - värde 15000:-

 • Liveträffar en gång i månaden - värde 12000:-

 • Verktyg och mallar - värde 3000:-

 • FB grupp där du kan nätverka, ställa frågor och få hjälp och stöd - ovärderligt!

 • Bonuslektioner - värde 2000:- per tillfälle

 • TOTALT VÄRDE ÖVER 30000:-

 • DITT PRIS 8 900:- ink moms - kursen höjs till 9900:- den 7:e juli! (ordinarie pris 12000:-)

DIN TID ÄR NU!

Vänta inte med att skjuta upp dina drömmar. Börja ta stegen på din konstresa.

Vanliga frågor

 • Får jag tillbaka pengarna om jag ångrar mig?

  JA! Om du inom två veckor känner att detta inte var för dig återbetalar vi hela beloppet.

 • När startar kursen?

  Du får direkt tillgång till hela kursmaterialet med 9 moduler. Du kan alltså starta kursen omgående och följa den i din egen takt. Du får möjlighet att gå med i en community, en fb grupp där du kan ställa frågor, dela dina tankar och ge tips och råd och nätverka med andra konstnärer.

 • Vad händer när kursen är slut?

  Du kommer ha tillgång till kursinnehållet under 6 månader. Då hinner du gå igenom avsnitten flera gånger. Önskar du fortsätta kursen och i fb-gruppen erbjuds en möjlighet till det efter sex månader.

 • Vad kommer jag att få på kursen?

  Du får mod, struktur, verktyg och inspiration till att våga utveckla din kreativitet. Vi går igenom 9 omfattande moduler. Du får förinspelade lektioner, videos, texter och uppgifter varvat med liveträffar. Det är upp till dig hur mycket energi du lägger ner. Det är din tid och intention som sätter gränserna men alla kan ta delar av kursen utifrån var de befinner sig på sin resa. Jag kommer att stötta och ge tips från mina lärdomar, erfarenhet från utställningar, samarbeten, otaliga kurser och tusentals arbetade timmar. Du kommer få mentorskap i grupp från mig som har gjort resan från att inte tro att det var möjligt till att leva på sin konst.

 • Kommer jag få enskild coachning och feedback på mina konstverk?

  Nej. Det kommer finnas plats för frågor som tas gemensamt i live-mötena och i fb-gruppen. Kursen fokuserar på att hjälpa dig bygga din konstbusiness och jag kommer inte gå in i respektive konstnärs individuella kreativa process.

Watch Intro Video

SE EN VIDEOLEKTION

Läs vad kursdeltagarna upplever

Jenny Lennhammar

"Karin har med värme och engagemang gett oss värdefulla nycklar till våra egna konstresor. Nycklar och tankar som jag tar med mig på mitt äventyr mot mer färg och frihet! Upplägget med moduler är inspirerande, varierat och innehållsrikt. För mig var modulen "Hitta ditt språk" en ögonöppnare och oerhört värdefull, den och flera andra moduler gav mig insikt, kraft och mod! Nätverket via FB-gruppen är jättevärdefullt, där kan jag ställa frågor och nätverka med andra likasinnade. Jag rekommenderar verkligen dig som har bestämt dig för att satsa på ditt konstnärskap och företagande att gå kursen!"

Kursdeltagare våren 2021

Jag är så tacksam att jag lyssnade på mitt inre och gick dit hjärtat pekade. Jag tvivlade om kursen verkligen var ämnad för mig i nuläget, men kastade mig ut och min konstnärsådra fick en rivstart. Så glad och tacksam, bara älskar det här. Tack för allt Karin!

Jag tycker så mycket om att kliva upp och sätta mig med en kopp kaffe, lägga bort telefon och allt annat som kan störa, proppa in lurarna och lyssna på Karin och nya modulen . Det är så mysigt och peppande på samma gång. Jag är så glad att jag hängt med på den här kursen! TACK !

Du är bäst Karin!! Och kursen överträffar mina förväntningar! Jag är jätte nöjd och har fått större förståelse vad det innebär att jobba som konstnär. Jag har fått så mycket stödmaterial i hur jag kan gå vidare för att nå mina drömmars mål, och det är så kul att delta i liveträffarna för att höra andras tankar och dela/diskutera med andra.